Sunday, October 4, 2009

PAnas...panas... panass....

Salam kwan2 semua... mlm ni hangat gler kt rumh.. mungkin nk hujan kot..dh lam gler x jenguk blog ni. ingt semua dh x update tp nmpknyer aku sorang je a x update.. hak3.. bkn aper cuma x tau nk karang pasal aper. Dulu byak a citer sbb leh gosip2 dgn cekkeya, dat, ana n laen2. Tp skank semua bawak haluan masing2 x semapt nk bergosipp.. Skank idup aku,bangun pagi ciap2 pegi ofis , dh a masuk awal dari kelas..8.30 tu, dh berapa kali aku dpat last warning dari boss tp x buang2 jugak aku keje.... then balik keje pukul 5.. xder life lansung. kn best dapat undur balik masa..

Harap2 nanti dapat la jumpa semua balik.. Rindu nk jumpa kawan2 tp x tau a kawan2 nk jumpa aku x.. :p wakakaa.......

5 comments:

cekkeya said...

emaruko,

i tau u rindu kat i. tapi, i tak rindu kat u. ekekekekekeke

eheheheh rinduuuuuuuuuu la emaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nt, kita jumpa, kita borak panjang ok?? jgn rindu i lebih2...

golis pulaks ber i-u nih..ekekkekeke

emaruko said...

cekkeya sengg!!! dh a konvo x cari aku... aku nk begambo dgn mung nie.. mung jahak

tawawfayakof said...

cukup2 la menggosip

cekkeya said...

anda sudah di tag. silalah tunaikan tag anda. hahaha

Umar Abdul Aziz Bin Hj Mohd Affandi Bin Abdul Rahman said...

nicole kidman dalam ipod korang.tak caye?klik sini http://tolongsenyap.blogspot.com