Wednesday, March 18, 2009

Dah Lama x berjumpa



Dh 5 tahum masa berlalu sejak meninggalkan form 5 di mrsm kuantan. Lame x jumpa kwn2. Sape lagi klu bukan bdak2 kels G1 termasuk aku, aida,ma-z,mat rock(irah),ayu, ijah,eisya,ieda,fizah, emy,aida salleh, naimah, hazwani,ami faiz,hanif, farabi, amin,shafik,hairul,hazrul,bayo,padin n...osmayuddin. Semuanya 23 orang...
Tp x disangka-sangka start sem leps kami contact blk. Mula daripada hanif yg suka talifon2 orang. Huhu..(msg x maen a). Sejak situ la kami bwat network cari org tu cari org ni, ambik no tpn sana ambik ambik no org ni..Last2 dpt la cari semua semua no. Tp sem ni lagi best, rupa2 ramai jugak bdak kels aku kt uitm jgk. Hampir separuh tu..di bidang yg berbeza2.
Lepas contact2 blk, semua ckp rindu nk jumpa blk. (konon2 nk bwat reunion la) tp...x tau a jd ke x. Sbb masing bz kn..Last2 kami bwat la reunion kecil2. Ramai gak a bdak2 ni yg sanggup turun shah alam termasuk hanif, amin n ieda. Tank u kwn2..Yg laen(aku, naimah, farabi,emy, ma-z) memang dh kt uitm ni yg laen xleh join...
Ape lg, lepas jumpa mesti la ambik kesempatan klik sane2 klik sini...mula2 semua segan n malu nk ckp. Biase la lame x jumpa kn..huhu





ni plak jumpa bwat kali kedua, budak2 ni turun shah alam. lepak2 sampai mlm x sedar. Tunggu2 punyer pasai...(sori la amin n farabi yer.ni..gmbr kamu x byk)


nanti kita bwat reunion lg yer kwn2..kali ni kt ajak semua. Cari masa yg sesuai..Misz u all. :*

6 comments:

cekkeya said...

wahhhh...hensem2 kawe mu ema..ahahah


dah lama tak berjumpa, rindu rasa hati, inginku bertemu denganmu..ahahaha sedap kan suara i???ekekekek

~wan~ said...

Dah lama tak berjumpa..
Rindu rasa hati..
Inginku bertemu denganmu..
Biarpun hati ini..
Menyatakan benci..
Namun hakikat..
Kau masihku sayang..

pas 2 pe tah..trus masuk korus la..

Kenangan demi kenangan
Menjelma diingatan
Sukarnya melupakan dirimu
Rintihan demi rintihan
Menyeksakan hidupku
Aku derita... keranamu
Oh kekasih

sekian terima kasih...

:: G~JIE :: said...

amboi koranggg...

wat konsert x ajak aku pon yer!

sedey ah camni..

Laalalalaaa...

p/s: ske wat konsert dlm jamBan..

emaruko said...

ha3...pandai kwn2 aku nyanyi yer.Lepas nyanyi menari a plak. Ha3..btl x cik wan??

Anonymous said...

ooo....
x ajak org nk g mkn2 ye...
xpe la...
sape la ambe neh...
kikiki...

k la pasni kekande nk merantau jauh..
berbulan2 purnama beb...
bertahun-tahun....

klu ade jodoh bleh la jmpe lg...

yg ganaz la,
-pokdin the sailorman-

Anonymous said...

aaaaahhhh
naimah n ema hari reunion.

~~vanillabean00~~