Friday, June 5, 2009

Thank you *** Thank you kawan2...

Tanggal 30 mei, cukuplah umur aku 22 tahun. Biasenye tiap kali besday aku, mesti aku sambut ngan family kat rumah jer. Bukan nye ape, sebab setiap kali tiba waktu besday, mesti cuti sekolah (cuti pertengahan tahun). Cik (mak) aku ckp, masa lahir kt aku dulu time hari raya. Siap doktor India yang sambut. Masa tu HUSM Kubang Kerian br nk siap.
Sebenarnye bukan nk cerita pasal sejarah kelahiran tetapi pasal sambutan besday kali yg ke-22 ni. Pada tahun 2009 ni, sepatutnyer aku cuti semester gak tetapi aku ikut satu kursus plak (3p- Program Pertauliahan Professional) selama satu bulan. So, kali ni aku berada di uitm dihatiku la pada hari besday aku yg jatuh pada hari sabtu. Yang malangnye, sepatutnyer hari cuti tatapi ader kels ganti plak untuk kursus ni blk pukul 5 ptg plak tuh. Pastu hari yg sama jugak *** xder disisi sambut besday aku sebb ikot family g PD bercuti..Wuuaa
Disebalik kejadian, sebelum masuk 30 Mei 2009 kawan2 aku selaku rumate aku ms kursus (naimah, dat, kak wani n ika) buat kejutan plak. Dlm pukul 10 mula2 naimah sibuk basuh baju, ika plak kuar dgn kwn2 sebb ader hal,kak wani dgn dat ajak aku tgk tv. Pastu klu dh tgk tv almaklumlah aku dh x sedar ape2 kak wani dh lesap. Nk pukul 12 dat ajak balik bilik sebb nyamuk die ckp. Aku pun ikot la. Masuk2 bilik....taraaa........




Thank you kwn2. Syg sgt kamu. X sangka plak kali ni sambutan besday berlainan dari biasa. Sedap sgt kek ni. Pg2 nk g kelas plak, diorng buat lg satu surprise, tara...



diorang letak dalam beg baju aku siap dgn cute note lagi.Terharu sgt.
Pastu, 2 hari kemudian *** blk dr bercuti, Die pulak ajak dinner semua. Rupanyer die nk buat kejutan jugak. Tara...n siap ader flash special sempene besday..Terharu la plak sekali lg..Tank you ***,





So, kali ni dapat jugak aku sambut besday dgn *** ter*** and kwn2. Memang x boleh lupa kenangan ni....kali kedua. Yg pertama sambut dgn kwn2 dulu, ms diorang turun kota bharu sambut beday aku..rindu kamu (ma-z, irah n diyana) .

8 comments:

Darnia Aqilah said...

hehhe..maceh coz terharu..muahahha..nti bezdy i jgn lupe lak..mentang2 ujung taun..wua3..pape pon makaceh pade team yg sekapal..(iqa,k.wani n naim)..tanpa depa x jd la kejutan kat ema yg bus000kk nie..hahhhaha ema dh tua..yeay33

cekkeya said...

wah wah wah...


makan kek tak ingat aku ye????


nih aku majuk nih..ahahah

Mohd said...

haa.. ni la *** tu.. harga kek tu dirahsiakan n dirahsiakan jgk beli kat ner.. x surprise a kalo bagitau.

farahana said...

ema... sorry ana x dapat join ...sebenarnya ana ada bincng ngan naimah nak wat surprise bday party tuk ema,, tp dsbbkan kekangan3 yg ana x dapat elakkan, ana diam kan aje niat ana tu, tp, syukur alhamdulillah.. kawan2 yg lain wat besday party tuk ema.. hehe.. tahniah yer emaruko..

emaruko said...

huhu..

p/s;

Darnia
maner ade tua lg. tetap muda mcm dulu. Satu lg, knp pg kuar ujung tahun. ha3..kn sush

emaruko said...

cekkeya,

i ingt kt u tau. Ciap smpn lg kek. U yg xnk blk..mentng2 mkn best kt saner..hik3

emaruko said...

p/s:

mohd,
tank for da kek, jgn nk rahsia la. I tetp tahu harga n tempt u beli tau..

emaruko said...

p/s:

farahana,
it's ok. I tunggu jugak u dtg tau..i sedih la x dpt celebrate dgn u. xper la. Nanti kite sambut kt cafe ms rehat nanti k..
lalalala....